Ændringer i Arkiterkturguiden

Her kan du læse om ændringer i arkitekturguidens struktur og indhold.

Ny adresse

Helt overordnet er den gamle OIO arkitekturguide migreret til en ny adresse som del af digitaliser.dk universet. Arkitekturguiden vil fremover kunne nås på følgende URL'er:

  • arkitekturguiden.digitaliser.dk
  • digitaliser.dk/arkitekturguiden
  • ea.oio.dk

Nyt CMS

Guiden er blevet en del af digitlaiser.dk, men anvender sit eget CMS - Drupall, der er avanceret open source CMS, som understøtter de relativt komplekse struktur i arkitekturguiden, som har til formål at understøtte brugernes oplevelse af sammenhæng og skal nderstøtte navigation og fremfinding.

Adgang til den gamle guide

Den gamle arkitekturguide bliver lagt på arkiv.oio.dk

Nyt indhold

Den nye guide indeholder en masse nyt udover opdateret indhold fra den gamle guide. FORM-redaktionen er flyttet fra blog.modernisering.dk over på guiden og den udviklingsvejledning for selvbetjeningsløsninger er en del af den nye arkitekturguide. Hertilkommer en masse nyt indhold i form af overblik og løsningsguider mv. som skal hjælpe til at gøre det nemmere at finde rundt i de mange retningslinjer, standarder, fælles løsninger osv., som findes på digitaliser.dk, digst.dk og mange andre eksterne hjemmesider.

Faglige ændringer

Hvis du vil vide mere om ændringer i særlige dele, skal du gå ind under det enkelte emner. I fobindelse med lanceringen af den nye arkitekturguide er der sekt en del strukturændringer i OIO EA, som er dokumenteret i disse artikler:

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/619